Mitä ihmettä? Tytön kieli tarttui mehujäähän kiinni

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Päiväkodissa ja kotona varoitetaan lapsia nuolemasta metallisia esineitä pakkasella, sillä kieli voi napata niihin ikävästi kiinni. Silti moni testaa uteliaisuudesta pitääkö tämä paikkaansa, ja tartuttaa kielensä jäisiin esineisiin ja esimerkiksi pylväisiin.

Nyt videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa tytön kieli on tarttunut kiinni mehujäähän. Yleensä mehujää alkaa lipomisesta sulamaan, mutta tällä kerralla mehujää oli kuitenkin poikkeuksellisen kylmä ja tarrasi heti tytön kieleen kiinni.

Videolla nähdään miten tyttö nauraa tilanteelle kun hänen kielensä onkin jäänyt jäiseen herkkuun kiinni. Lopulta häneltä pääsee kuitenkin itku, kun mehujää ei heti irtoakaan veden avulla kielestä. Kieltä yritetään videon kuvaamisen aikana jo irrottaa veden avulla, mutta luultavasti kielen ja mehujään väliin kaadettu vesi on ollut vielä liian kylmää sulattaakseen mehujäätä.