Räppäri DMX vankilaan veropetoksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri DMX on joutunut vuosien varrella toistuvasti ongelmiin lain kanssa. Nyt tähti on myöntänyt oikeudessa syyllistyneensä veropetokseen. DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, on vältellyt veroja 1,7 miljoonan dollarin edestä.

Tämä tapahtui Forbes-lehden mukaan muun muassa perustamalla pankkitilejä muiden nimissä ja maksamalla henkilökohtaisia kulujaan suurimmaksi osaksi käteisellä.

Räppärillä on edessään enintään viiden vuoden tuomio. Sen on määrä astua voimaan maaliskuussa. Tähteä syytettiin alun perin yhteensä 14 rikoksesta, mikä olisi voinut tarkoittaa pahimmillaan jopa 44 vuoden vankeutuomiota.

DMX kirjautui aikaisemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihdeongelmien vuoksi. Taannoin räppäri nousi otsikoihin julkaistuaan Spotifyssä oman versionsa Rudolp the Rednose Reindeer, eli Petteri Punakuono -joululaulusta.