Tämä nainen jää ilman lahjoja – haukkui joulupukin ostoskeskuksessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koska kaikki maailman lapset eivät pääse tapaamaan joulupukkia Korvatunturille, jalkautuu punanuttuinen hahmo usein yleisötapahtumiin ja ostoskeskuksiin. Jouluna lahjoja tuova herttainen mies on monen lapsen ja aikuisen suosikkihahmo.

Eräs kanadalainen nainen ei kuitenkaan pitänyt siitä, että torontolaisessa Dufferin Mallilla oli joulupukki vierailemassa. Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään joulupukille raivoissaan huutava ostoskeskuksen asiakas. Joulupukki kuuntelee sekavan asiakkaan latelemia haukkuja tyynen rauhallisesti provosoitumatta.

– Sinussa ei ole mitään taikaa. Et ole edes oikea, senkin munapää! Sinulla ei ole edes rekeä, nainen huusi joulupukille ennen vartijoiden saapumista.