Murtovaras iski McDonald’siin – saalis naurattaa nyt verkossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Marylandissa on pidätetty 27-vuotias Jessica Marie Cross -niminen nainen. Hän oli murtautunut paikalliseen pikaruokalaan keskellä yötä kiipeämällä ajokaistan luukusta sisään. Naisen teko päätyi valvontakameralle.

Poliisin julkaisema valvontakameran materiaali lähti leviämään viraalina netissä. Videolla esiintynyt Jessica Marie Cross jäi nopeasti kiinni tekonsa jälkeen. Nainen oli kivennyt McDonald’sin ajokaistan luukusta sisään ravintolaan keskellä yötä pikaruokalan ollessa suljettuna. Ensimmäiseksi neitokainen päätti juoda limonadia, The Smoking Gun raportoi.

Sitten nälkäinen murtovaras pakkasi laatikkoon Happy Meal -aterioiden mukana toimitettavia leluja sekä hieman naposteltavaa. Noin puoli tuntia myöhemmin nainen käveli ravintolan ovesta ulos, ja haki saaliinsa noutoluukulta. Hän yritti peitellä kasvojaan paidan avulla ja pyyhki sormenjälkiään pikaruokalasta, mutta liian myöhään. Aamulla töihin tullut työntekijä soitti paikalle poliisit ja Cross jäi kiinni pari viikkoa myöhemmin.