Koirakaverukset poseeraavat kuin ammattimallit – täydellinen valokuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on aiemmin levinnyt miehen kuvaamia videoita, joissa hän temppuilee kahden koiransa kanssa. Mies on tehnyt videoilla bordercollierotuisten koiriensa kanssa pyramidin ja monia muita vaikeita tasapainoilutemppuja, ja saanut kaikkien suut loksahtamaan auki ihmetyksestä.

Nyt Facebookissa ihastuttaa video, jossa koirat Ace ja Holly näyttävät miten hienosti ne osaavat poseerata kameralle. Koirat osaavat asettua hienosti yhteiskuvaan ja ottaa pehmolelunsakin mukaan miehen otettua kameran esiin.

Ace ja Holly ovat yhdessä todella hellyttävä parivaljakko poseeratessaan kameralle. Koirat tietävät heti mitä niiden pitää tehdä. Toinen koira ottaa pehmolelusta halausotteen kun taas toinen koira laittaa tassunsa koirakaverinsa ympärille. Näistä koirista saa joka kerta täydellisen perhepotretin.

Two Dogs Posing For Family Photo

Family photo time! 📸😂

Publié par UNILAD sur lundi 27 novembre 2017