Näin prinssi Harry kosi Meghania – tuli naiselle yllätyksenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi eilen kihlautuneensa tyttöystävänsä Meghan Marklen kanssa. Markle on Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijätär, joka on nyt jättänyt ammattinsa ryhtyäkseen kuninkaalliseksi.

33-vuotias Prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle kertoivat kihlautumisestaan kuningattarelle viime viikon perjantaina. Muutama päivä sitten hovi vahvisti, että kosinta tapahtui aiemmin tässä kuussa. Pariskunta kertoi CBC News -uutisten tekemässä haastattelussa miten kosinta tapahtui.

Prinssi Harry ja Meghan Markle olivat olleet yhdessä mökillä rentoutumassa. He olivat tehneet juuri illallista ja paistaneet kanaa kun mies oli yllättäen polvistunut ja kosinut naista. Marklen mukaan kosinta oli ollut todella romanttinen ja suloinen eikä hän ollut antanut prinssin edes puhua loppuun ennen kuin hän jo halusi vastata kosintaan myöntävästi.

Prinssi Harry ja Meghan Markle tapasivat kesällä 2016 yhteisen ystävän järjestämien sokotreffien kautta. Prinssi Harry oli kuitenkin ihaillut naista jo pari vuotta ennen tapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi.