Ihmiset hieraisivat silmiään – bulldoggi harjoitteli skeittaamista itsekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa on nähty hämmästyttäviä ja hauskoja videoita koirista, jotka ovat oppineet käyttämään rullalautaa. Nyt ohikulkija sai hämmästellä parkkipaikalla kiitospäivänä näkyä, jossa koira harjoitteli omia rullalautailutaitojaan.

Useimpien rullalautailuvideoiden tähtinä nähdään aina joko bulldoggi tai ranskanbulldoggi. Nyt lyhyellä YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa bulldoggi treenaa rullalautansa kanssa isolla parkkipaikalla. Paikalle sopivaan aikaan sattunut ohikulkija alkoi kuvaamaan koiran upeaa taitoa videolle.

YouTube-videolla nähdään miten omatoimisesti bulldoggi opettelee rullalautailua. Harrastus on tuottanut tulosta sillä rullalaudan päälle nouseminen tai vauhdin ottaminen eivät tuota koiralle enää mitään ongelmia.