Kirjoita ruoasta deittiprofiilissa – saat enemmän mätsejä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Nettideittipalvelu Zoosk vertaili äskettäin 3,7 miljoonaa profiilia. Tulosten perusteella ruoan mainitseminen profiilikuvauksessa kannattaa. Ruoasta kirjoittavat sinkut saavat huomattavasti enemmän yhteensopivuuksia toisten käyttäjien kanssa.

Mikäli profiilissa mainitsi avokadosta valmistetun guacamolen, nousi ensimmäisen viestin saamisen mahdollisuus peräti 144 prosenttia. Tie miehen – ja miksipä ei myös naisen – sydämeen käy vatsan kautta. Zooskin toteuttaman tutkimuksen mukaan ruoan mainitseminen nettiprofiilissa viehättää vastakkaista sukupuolta ja lisää pisteitä treffisovelluksessa.

Suosituimpia ruoka-aineita ovat guacamolen lisäksi perunat, suklaa ja salaatti. Kaikkia ruokia ei kuitenkaan kannata mainita profiilissaan, kuten friteerattua kanaa, joka laski käyttäjän suosiota 15 prosentilla.

Toisin sanoen seuraavan kerran deittiprofiilia päivittäessä kannattaa ujuttaa esittelytekstin sekaan ovelasti avokadosta valmistettu dippikastike jossakin sanamuodossa. Keksimme yhden fraasin: ”Olisiko sinusta jakamaan elämäni yhteinen guacamole?” Myönnämme, että lause on tökerö, mutta kertokaa meille mikäli se toimii.