Nolouden huippu? TV-kaunotar joulukuvassaan puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, vaikka työskentelee edelleen aktiivisesti sen eteen.

Viime aikoina Maitland Ward on totuttu näkemään lähinnä myötähäpeää aiheuttavissa kuvissa, ja tietenkin vähissä vaatteissa. Niin tälläkin kertaa. Nyt Ward on poseerannut jouluisessa kuvassa puolialastomana yhdessä joulukuusen kanssa. Kaiken lisäksi hänen ympärilleen on kiedottu jouluvaloa.

Rajoja koettelevan rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa julkaiseva Maitland Ward suivaantui taannoin, kun hänen kuvansa poistettiin Instagramista sääntöjen vastaisina. Sittemmin hän teki vastaiskun julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hänellä on yllään ainoastaan vessapaperia. Mitään intiimejä paikkoja ei kuvassa kuitenkaan näkynyt.

Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash