Näin Star Wars -elokuvan taistelukohtauksia treenattiin – näyttelijät joutuivat koville

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Star Wars -elokuvasarjan kahdeksas episodi, The Last Jedi, saa Suomen ensi-iltansa 13. joulukuuta. Aiemmin faneja on hemmoteltu uuden elokuvan trailerilla ja kohtauksilla, jotka ovat tapahtuneet kuvausten ulkopuolella. Nyt ihmiset pääsevät kurkistamaan näyttelijöiden treeneihin.

Star Wars -elokuvan roolit ovat todella fyysisiä ja haastavia näyttelijöille varsinkin sen vuoksi, että he ovat halunneet tehdä kaikki stuntit ja taistelukohtaukset itse. Nyt YouTube-videolla nähdään miten näyttelijät treenasivat elokuvan vaikeita kohtauksia varten.

Näyttelijät tarvitsivat paljon eri taistelulajien opetusta ja treenitunteja oppiakseen erilaisia taistelutekniikoita ja itsepuolustuslajeja. Näyttelijät ovat yksimielisiä siitä, että tämän elokuvan rooleja varten he ovat joutuneet laittamaan itsensä todella koville ja treenaamaan enemmän kuin mitään muuta elokuvaa varten.