Lumoava video – tältä silikonin rullaaminen näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää toisinaan erikoisia videoita, jotka syystä tai toisesta miellyttävät jollakin omituisella tavalla ihmisiä. Nyt videolla nähdään todella lumoava näky, jossa silikoni puristuu kahden ison metallirullan väliin.

Silikonin rullaaminen on todella kaunista katseltavaa. Paksu silikonirulla näyttää puristuvan kahden metallirullan väliin aivan kuin se olisi sulaa kynttilän vahaa. Rullan kulkeuduttua metalliosien välistä se muuttuu uudelleen yhdeksi pitkäksi levyksi, jonka työntekijä pyörittää taas rullaksi.

Yleensä tämän kaltaiset viraaliksi leviävät videot ovat visuaalisia ja esittelevät esimerkiksi tilanteita, joissa jotkin yhteen kuulumattomat asiat sopivat täydellisesti toisiinsa kuin palapelin palaset. Videolla on myös aiemmin nähty miten lumoavalta esimerkiksi jäätelön syntyminen tai huulipunan teko näyttävät.

Silicone Rolling Is Oddly Satisfying

Silicone rolling is so satisfying to watch 😍

Publié par UNILAD sur lundi 4 décembre 2017