Conor McGregorin henki vaarassa? Irlannin mafia etsii julkkista käsiinsä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Irlantilaisessa Dublin kaupungissa sijaitsevassa Crumlinin lähiössä kasvaneen ja sittemmin unelmansa vapaaottelijan ammattilaisuudesta saavuttaneen Conor McGregorin nimi on ollut tänä vuonna kaikkien huulilla.

Nyt 29-vuotiaan urheilijan kerrotaan sekaantuneen todella vaaralliseen porukkaan, sillä Irlannin mafia on uhannut tappaa hänet. Irlannissa kuhistaan parhaillaan huhusta, jonka mukaan vapaaottelija Conor McGregor olisi lyönyt pubissa käydessään irlantilaiseen Kinahanin kartelliin kuulunutta vaikutusvaltaista miestä.

Tästä syystä rikollisjärjestö olisi uhannut julkisesti eliminoida urheilualan ammattilaisen. Conor McGregorin tiedetään kukkoilevan röyhkeästi vastustajilleen, ja nyt spekulaatiot Irlannin mafian ja McGregorin välisestä sodasta ovat yltyneet nyrkkeilijän julkaisemien Instagram-videoiden takia. McGregor on myös sanonut kameroiden edessä uhmakkaasti: ”Tulkaa ja ottakaa kiinni”.

Independent-lehden tietojen mukaan mafian jäsentä lyönyt henkilö on tuttu julkisuudesta. Vaikka asiasta ei ole annettu enempää tietoja lehdistölle, ovat monet sivustot alkaneet spekuloida McGregorin osuutta pubitappeluun.

Nykyisin urheilutähdenä itsensä elättävä Conor McGregor on lähiökasvatti, joka on niin ikään nähnyt elämän toisen puolen. Hän otteli kesällä Las Vegasissa legendaarista nyrkkeilijä Floyd Mayweatheria vastaan, mutta hävisi ottelun. Matsi sai kuitenkin runsaasti maailmanlaajuista huomiota ja McGregorista tuli yksi tämän vuoden puhutuimmista urheilujulkkiksista.

The celebrity

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on