Nainen paljasti pettäjän nimen Twitterissä – käynnisti valtavan ihmisjahdin

Digi · Terhi Piiroinen

Emily Shpess -niminen nainen istui junassa matkalla Bournemouthista Manchesteriin. Hän ei voinut olla kuulematta lähellä istuneen miesporukan keskustelua, jossa Ben-niminen mies kehuskeli pettämisseikkailuillaan. Nainen kirjoitti asiasta Twitteriin.

– Jos jollain on poikaystävä nimeltään Ben ja hän istuu tällä hetkellä junassa matkalla Bournemouthista Manchesteriin, niin hän juuri kertoi kavereilleen pettävänsä sinua. Jätä hänet, Emily twiittasi.

Twiittiä on jaettu nyt yli 27.000 kertaa, ja ihmiset ovat käynnistäneet varsinaisen ihmisjahdin uskottoman poikaystävän paljastamiseksi. Osa arvostelee naisen tekoa typeräksi, sillä kukaan ulkopuolinen ei voi tietää Benin tarinoita todeksi. Emily kirjoitti sunnuntaina saaneensa runsaasti kyselyitä asiasta, mutta oikeaa Beniä ei oltu vielä löydetty.