Scott Disick jätti Sofia Richien – 15 vuoden ikäero oli liikaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen nousseen 34-vuotiaan Scott Disickin kyllästyneen 19-vuotiaaseen mallityttöystäväänsä Sofia Richieen. Nyt pariskuntaa ei ole nähty julkisesti yhdessä kolmeen viikkoon ja romanssin otaksutaan olevan ohi.

Joulun aika on perinteisesti perheelle omistettu. Kolmen lapsensa äidistä, Kourtney Kardashianista, riitaisissa merkeissä eronnut Scott Disick on kaiketi tajunnut, että vaikka hänen kainalossaan viihtyy superkuuluisan perheen kaunis malli Sofia Richie, ei se välttämättä riitä onnen takeeksi. Rakkauskuvien sijaan mies on julkaissut Instagramiin otoksia yhdessä poikansa kanssa. Mies ei ole esiintynyt nuoren tyttöystävänsä seurassa viikkokausiin, RadarOnline uutisoi.

Scott Disickin on kerrottu kyllästyneen Sofia Richien yrityksiin hallita 15 vuotta vanhemman miehen mieltä ja tekoja. Nuori nainen on sen sijaan julkaissut Instagramiin viime viikkoina kuvia, joissa hän esiintyy julkkisisänsä Lionel Richien seurassa. Hän on myös julkaissut kuvan Hollywoodin ex-voimapari Brad Pittistä ja Angelina Joliesta sekä alakuloisia otoksia itsestään.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Mornings

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Whole bunch of nothing

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Slippery

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

We got the moves

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Take off

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on