Amanda Bynes romahti – joutui mielisairaalaan ja vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsitähti Amanda Bynes on joutunut jälleen psykiatriselle klinikalle hoitoon. Mielenterveysongelmista vuosikausien ajan kärsinyt 31-vuotias nainen on romahtanut henkisesti jäätyään kiinni rattijuopumuksesta ja marihuanan hallussapidossa. Hoitojaksoon kuuluu myös vieroitushoitoa.

Amanda Bynes sai elämänsä hetkellisesti kuntoon toivuttuaan vakavasta mielenterveysongelmasta muutama vuosi sitten. Nyt nainen on ajautunut jälleen syöksykierteeseen, ja hänen kerrotaan olevan mielisairaalassa. Naisen käyttäytyminen muuttui, ja Bynesin kerrottiin kärsivän masennuksesta ja ahdistuksesta.

Amanda Bynesin romahdusta voidaan pitää erittäin vakavana. Hänellä on säännöllinen skitsofrenialääkitys ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Nainen sai kuitenkin taannoin opiskelupaikan Kalifornian muoti-instituutista. Hän sai potkut koulusta osallistuttuaan tunnille pilvipäissään. RadarOnlinen mukaan nainen oli nähty ennen hoitoon viemistä ruokkimassa kodittomia kirkossa vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

#throwback ❤️

A post shared by Amanda Bynes (@rlamandabynes) on