Popkaunotar julkaisi fanituotteen – tuottanut jo 150 miljoonaa dollaria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias poptähti Ariana Grande julkaisi My Everything -nimisen albumin vuonna 2014, ja siitä saakka hän on ollut Yhdysvaltojen kuumimpien poptähtien joukossa. Kuten monet kollegat, myös Ariana haluaa saada faneiltaan rahat pois muutenkin kuin musiikilla.

Muiden supertähtien tavoin Ariana Grande lanseerasi kaksi vuotta sitten omat hajuvetensä, joista muodostui fanien keskuudessa nopeasti hitti.

Nyt hänen managerinsa Scooter Braun on ilmoittanut, että Arianan hajuvedet, kuten Moonlight, Ari ja Sweet Like Candy, ovat tuottaneet jo yli 150 miljoonaa dollaria. Managerin mukaan menestyksen syynä on Arianan tiivis yhteydenpito faneihin. Se tuottaa rahaa musiikissa, mutta näemmä erityisen hyvin myös oheistuotteiden saralla.