Jay Leno osti luksuskartanon rannalta – tässä on unelmien talo!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen The Tonight Show on yksi maailman tunnetuimmista ja pisimpään jatkuneista keskusteluohjelmista. Hittisarja nähtiin amerikkalaisella NBC-televisiokanavalla ensimmäisen kerran jo syyskuussa 1954. Ohjelman pitkäaikainen isäntä Jay Leno ilmoitti jo vuonna 2013 jättävänsä ohjelman. Sittemmin hän on ollut julkisuudessa vain harvoin.

Splash
Splash

Nyt 67-vuotias Jay Leno on kuitenkin ostanut Newportin kaupungin liepeillä sijaitsevan upean Seafair-kartanon. Lähes 2.000 neliömetrin talosta maksettiin The Boston Globe -lehden mukaan noin 11 miljoonaa dollaria.

Vuonna 1936 rakennetussa talossa on kahdeksan makuuhuonetta ja yksitoista kylpyhuonetta sekä lisäksi uima-allas, tenniskenttä, yksityinen uimaranta ja kuuden auton autotalli. Jay Lenon omaisuuden kerrotaan olevan noin 350 miljoonaa dollaria.

Jay Lenon sopimus The Tonight Show -sarjan juontajana päättyi ensikerran vuonna 2009. Hänen tilalleen tuli Conan O’Brien, mutta erimielisyydet sarjan tuottajien kanssa johtivat kuitenkin O’Brienin erottamiseen. Sen jälkeen Jay Leno palasi ohjelman juontajaksi. Conan O’Brien sai myöhemmin oman Conan-nimisen keskusteluohjelmansa TBS-kanavalla.

Splash
Splash
Splash