Kalenteri tihkuu seksiä – Rita Ora Love Advent -videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään joulukalenterin. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastui jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar, joka esiintyi viettelevissä kuvissa ja seksikkäällä videolla. Tänä vuonna lehti on päättänyt toteuttaa kalenterin uudelleen.

Kalenteri tarjoilee joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. Videoilla on nähty tänä vuonna jo muun muassa Emily Ratajkowski, Ashley Graham ja Sara Sampaio. Kalenterin seitsemännessä luukussa viettelee poptähti Rita Ora.

Rita Ora tanssii LOVE Advent 2017 -kalenterin uusimmalla videolla oman Anywhere-nimisen kappaleensa tahtiin. Naisen yllä nähdään todella seksikkäät alusvaatteet, jotka yllään tähti näyttää tuntevan olonsa todella itsevarmaksi.