Kim Kardashianin vaatemallisto onkin kopio?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West loivat taannoin oman lastenvaatteisiin erikoistuneen Kids Supply -vaatemalliston. Nyt vaatemerkkiä syytetään kuitenkin muiden suunnittelijoiden luomusten kopioimisesta.

Instagram-tili Diet Prada jakoi taannoin kuvia, jotka paljastavat Kids Supplyn vaatteiden muistuttavan epäilyttävästi tunnettujen brändien tuotteita. Kardashiania syytettiin muun muassa Comme des Garconsin kopioimisesta.

Kids Supplyn edustaja on vastannut syytöksiin kertomalla, että kyse on on kopioimisen sijaan kunnianosoituksesta. Edustajan mukaan vaatemalliston ideana on tarjota vanhemmille mahdollisuus ostaa lapsille sopivia malleja vaatteista, joista ei normaalisti tehdä lasten versioita.

Page Six -sivuston mukaan Diet Pradan jakamissa kuvissa esiintyvä takki ja mekko luotiin alun perin Kimin ja Kanyen North ja Saint -lapsia silmälläpitäen. Tarkoituksena kuitenkin oli, että vaatteita olisi alettu valmistamaan myös yleiseen myyntiin.