Mama June jatkaa muodonmuutosta – aikoo osallistua missikisoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämäntapamuutosta. Nainen onnistui laihduttamaan huikeat 140 kiloa. Nyt Mama Junen tähdittämästä From Not to Hot -sarjasta julkaistaan toinen tuotantokausi.

Mama June aikoo osallistua missikilpailuihin. Lapsimissiään valmentanut nainen joutuu toisella tuotantokaudella kovaan testiin, jossa hänen tarkoituksenaan on selviytyä itse kauneuskilpailun lavalle. 38-vuotias nainen muuttui rajusti jo ensimmäisellä sarjan tuotantokaudella, ja toinen kausi on jatkumoa tarinalle.

Sarjan toisen tuotantokauden trailerissa nähdään, kuinka Mama June opettelee kävelemään korkokengillä ja kiinnittää enemmän huomiota käyttäytymiseensä. Naisen kerrotaan joutuneen ilmiriitoihin ex-miehensä Sugar Bearin kanssa huoltajuuskiistojen takia. Lisäksi hänen teini-ikäinen tyttärensä Pumpkin on raskaana. Myös Mama Junen rakkauselämään ennustetaan vipinää. Sarjaa aloitetaan esittää Yhdysvalloissa tammikuussa.

#MamaJune is doing what?!? Season 2 of #FromNotToHot premieres this January!

A post shared by wetv (@wetv) on