Murtovarkaat iskivät! Supertähden kartanot tyhjättiin arvoesineistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja R. Kelly on joutunut mittavan varkauden kohteeksi kiertueensa aikana. Rikos oli kohdistunut miehen kahteen Atlantassa sijaitsevaan kartanoon. Kumpikin varkaus oli tapahtunut kiitospäiväviikonlopun aikana.

Rikokset kävivät ilmi tähden taloudenhoitajan saavuttua siivoamaan toista kartanoa, ja huomattuaan sen olevan miltei tyhjänä. Kartanoista oli varastettu muun muassa televisioita, sohvia, pöytiä, tuoleja ja erilaisia arvoesineitä. Naapurit kertoivat virananomaisille nähneensä kartanon pihalla öisin pakettiautoja, joihin esineitä oli kannettu.

Poliisit tavoittivat sittemmin pakettiautolla paikalta poistuneet miehet. He kertoivat poliiseille Kellyn lähipiiriin kuuluvan Alfonso Walkerin palkanneen heidät. Walker oli väittänyt miehille tähden olleen muuttamassa omaisuuttaan Chicagoon.

WSB-TV -sivuston mukaan Walker oli ennen kiinnijäämisrään ehtinyt myymään suuren osan Kellyltä varastetusta omaisuudesta. Miestä syytetään varkaudesta ja petoksesta. Osa varastetuista ja myydyistä esineistä on sittemmin onnistuttu saamaan takaisin.