Youtube-tähti teki kappaleen dollarin lelukitaralla – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-muusikko Rob Scallion tunnetaan videoistaan, joissa hän esittää metallimusiikkia epätyypillisin keinoin. Mies on muun muassa soittanut Slayeria banjolla sekä ukulelella ja koko Metallican tuotannon neljässä minuutissa.

Tuoreella videollaan Scallion kokeilee, voisiko yhden dollarin hintaista soitinta käyttää musiikin tekemiseen. Hän luo metallikappaleen, jossa lead-kitaran virkaa toimittaa pienikokoinen lelukitara.

Lopputuloksena syntyvä kappale on arvatenkin erikoinen, ja radiosoittoa sillä tuskin saavutettaisiin. Muusikon mukaan se kuitenkin paljastaa, kuinka tärkeitä muutkin soittimet kuin pelkkä kitara ovat musiikissa.

– Arvasin, että tästä dollarin kitaralla tehdystä kappaleesta tulisi melkoinen sotku, mutta siinä on joitain hienojakin osia. Se paljastaa ehdottomasti, kuinka paljon bassoilla ja rummuilla on merkitystä raskaassa musiikissa, Scallon kirjoitti Twitterissä.