Gal Gadot seksikkäänä – rohkea kaula-aukko kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias näyttelijä Gal Gadot on yksi tämän vuoden kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin.

Gal Gadot on hurmannut ihmiset nopeasti sekä valkokankaalla että haastatteluissa omana itsenään. Nyt nainen ihastutti Los Angelesissa GQ-lehden järjestämässä tapahtumassa, jossa nimettiin vuosittain lehden valitsema vuoden mies 2017.

Gal Gadot keräsi katseet naisellisella tyylillään astellessaan kuvausseinälle kauniissa punaisessa mekossa. Mekko oli hyvin tyylikäs ja yksinkertainen, mutta sen todella tyköistuva yläosa ja avara kaula-aukko paljastivat kuitenkin myös naisen seksikkäämmän puolen.

Splash News
Splash News
Splash News