Jurassic World -elokuvalle jatkoa – räjähtävä traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jurassic Park -elokuvasarjan neljäs osa, Jurassic World, oli valtava menestys lippuluukulla. Kenellekään tulee siis tuskin yllätyksenä, että sarja on saamassa ensi vuonna jatkoa.

Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa Isla Nublarin saarella vapaana eläviä dinosauruksia uhkaa tulivuoren purkautuminen. Niinpä Chris Prattin esittämän Owen Gradyn ja Bryce Dallas Howardin näyttelemän Claire Dearingin täytyy palata suljettuun puistoon pelastamaan esihistorialliset eläimet uudelta tuholta.

Prattin ja Howardin ohella elokuvassa ovat mukana muun muassa Justice Smith, Geraldine Chaplin ja alkuperäisessä Jurassic Parkissa näytellyt Jeff Goldblum. J. A. Bayonan ohjaama Jurassic World: Fallen Kingdom saa ensi-iltansa kesäkuussa 2018.