Labradorinnoutaja löysi liian ison kepin – pulma ihastuttaa videona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat kepeillä ja risuilla leikkimistä. Yleensä hauskimmat leikkikalut löytyvätkin tämän vuoksi pihamaalta ja lenkkipoluilta, koska ne ovat pullollaan mitä suurempia puusta pudonneita keppejä. Välillä koira kuitenkin haukkaa liian suuren palan purtavakseen.

YouTube-videolla nähdään nyt hauska tilanne, jossa perheen labradorinnoutaja sai yllättävän pähkinän ratkottavakseen. Koira jäi jumiin kesken lenkkeilyn sillan alkupäähän, koska se ei keksinyt miten se pääsisi sillan yli ison kepin kanssa.

Omistaja on kuvanut huvittavan tilanteen videolle eikä ole voinut olla nauramatta koiralleen. Koira ei luovuta vaan yrittää kaikin keinoin saada sillalle keppiä, joka on liian pitkä mahtuakseen sillan kaiteiden sisäpuolelle. Toivottavasti omistajat ovat lopulta auttaneet lemmikkiään ja nostaneet kepin toiselle puolelle siltaa, että koira on saanut jatkaa sen kuljettamista.