Scott Disick ja Sofia Richie yhdessä rannalla – Sofialla pysäyttävä bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen nousseen 34-vuotiaan Scott Disickin kyllästyneen 19-vuotiaaseen mallityttöystäväänsä Sofia Richieen. Pariskuntaa ei nähty julkisesti yhdessä kolmeen viikkoon, minkä vuoksi romanssin otaksuttiin olevan ohi.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Scott Disick ja Sofia Richie ovat jälleen takaisin yhdessä. Suhde näyttikin olleen vain pienellä tauolla, koska nyt Disick ja Richie on taas nähty Floridassa Miami Beachilla nauttimassa yhdessä aurinkoisesta päivästä.

Auringon ottaminen ja rannalla oleskeleminen näyttäisi olevan yksi pariskunnan lempiharrastuksista ja heitä yhdistävä tekijä. Disick ja Richie nähdään todella usein juuri rannalla palvomassa aurinkoa. Pariskunta näytti aurinkotuoleissaan todella onnellisilta ja he pitivät toisiaan välillä käsistä kiinni.

Splash News
Splash News