Maailman seksikkäin joulupukki? Juomayhtiön mainoskasvo saa sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kuntovalmentaja ja Instagram-tähti Brock O’Hurn on luonut uraa myös mallina ja näyttelijänä. Mies on esiintynyt Icelandic Glacial -veden mainoskasvona jo viime vuonna. Lihaksikas komistus toistaa roolin myös tänä vuonna.

Viime vuonna Brock O’Hurn tähditti vesiyhtiön mainosta ensimmäisen kerran. Pikkutuhma mainosvideo keräsi Youtubessa lähes 300.000 katselukertaa. Nyt Brock O’Hurn on saman firman uudessa joulumainoksessa seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Joulupukkina hän kuitenkin pelästyy tutun naisen kohtaamisesta ja lähettää mainokseen kolme tonttuaan – jotka eivät ole myöskään yhtään hassumman näköisiä.

Brock O’Hurn nousi koko maailman maineeseen videolla, jolla hän opetti nutturan tekemisen. Hän on kuin ihmisleijona ja viikinkien kuningas. Hänellä on kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.