Hooters-ravintolan keittiö kammottavassa kunnossa – shokkivideo leviää verkossa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävistä ja rintavista naistarjoilijoistaan maailmanlaajuisesti tunnettu yhdysvaltalainen Hooters ravintola on melko suosittu ja mainetta niittänyt siipiravintola. Eräs asiakas yllättyi kuitenkin suuresti näystä, jonka hän huomasi ravintolan keittiössä.

Asiakas oli istuutunut Virginian Hamptonissa sijaitsevan Hooters-ravintolan tiskille tilatakseen muutaman oluen ja ehkä ravintolan kuuluisia siipiä. Hän näki kuitenkin vilauksen keittiöstä, joka oli todella törkyinen. Asiakas päätti herkuttelun sijaan kuvata videolle näyn, joka sai hänetkin perumaan ruokatilauksensa.

YouTube-videolla nähdään miten likaisissa tiloissa Hooters-ravintolan työntekijät tekevät ruokaa. Videomateriaalista on selvästi nähtävillä, että ravintolan keittiössä rikotaan monia turvallisuuteen, ruoan käsittelyyn ja hygieniaan liittyviä säännöksiä. Asiakas huomasi, että raakaa kanaa lojui lattialla, tasot olivat likaiset ja työntekijät pyyhkivät pöytiä samoilla räteillä kuin ravintolan keittiön lattiaakin.