Kim Kardashian etsii uutta meikkaajaa – Glam Masters -televisiosarja alkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu naisen upeasta tyylistä ja virheettömästä meikistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka eikä koko tyyli olekaan aina vain yhden ihmisen ansiota.

Kim Kardashianilla on aina matkustaessaan oma tyylitiimi mukana. Tiimiin kuuluu stailaajia, kampaajia ja meikkitaiteilijoita. Kardashian ilmoitti toukokuussa etsivänsä hänen tiimiinsä uutta ammattilaista myöhemmin mahdollisesti uuden realitytelevisiokilpailun muodossa. Nyt kilpailusta ja televisio-ohjelmasta on tullut totta.

37-vuotias Kim Kardashian etsii Glam Masters -televisio-ohjelmassa hänen tiimiinsä uutta meikkaajaa taitavimpien ja luovimpien meikkibloggaajien joukosta. Sarja alkaa Yhdysvalloissa 28. helmikuuta Lifetime-kanavalla, ja sarjan ensimmäinen teaseri on nyt julkaistu.