Mies pyysi kissaa sängylle – pennulta huvittava vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat tuovat paljon iloa omistajiensa elämään. Kissojaan rakastavat ihmiset levittävät iloaan onneksi usein myös muille hauskojen kuvien ja videoiden muodossa. Nyt videolla nähdään ihastuttava kissanpentu, joka ei halua hypätä sängylle.

Wasabianderson-nimisellä Instagram-kanavalla seurataan suloisen kissanpennun seikkailuja. Tuoreella videolla nähdään miten kissa vastaa omistajalleen kun mies pyytää kissaa vierelleen. Mies taputtaa kädellään sängyn reunaa ja pyytää kissanpentua hyppäämään miehen vierelle.

Wasabi näyttää olevan kovatahtoinen pikkukissa, jota ei kuitenkaan niin vain komennellakaan. Kissa vastaa omistajansa pyyntöön joka kerta taputtamalla itsekin suloisesti lattiaa ikään kuin merkiksi siitä, että miehen pitää tulla kissan luo eikä toisin päin.

Nah bitch u come here

A post shared by Wasabi Anderson (@wasabianderson) on