Bulldoggiemo yritti karata pennuiltaan – 9 pentua seurasi perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpentujen hauskat temmellykset sulattavat monien sydämiä. Lemmikkikoirien omistajat kuvaavat usein pieniä karvaturrejaan, ja julkaisevat kotivideoitaan esimerkiksi YouTube-palvelussa. Nyt verkossa huvittaa video, jossa nähdään kuinka pienet koiranpennut ovat uuvuttaneet emon.

Koiranpennut ovat vilkkaita, leikkisiä ja vaativat paljon huomiota. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa emo yrittää paeta velvollisuuksiaan ja päästä hetkeksi pois yhdeksän pentunsa välittömästä läheisyydestä.

Videolla nähdään miten emo juoksee yhdeksää pentuaan pakoon. Emo yrittää harhauttaa pentuja juoksemalla vikkelästi ruokapöydän alta. Lopulta emo keksii hypätä sohvalle, joka on liian korkea pennuille, minkä vuoksi ne eivät pysty seuraamaan emoa vaan jäävät lattialle ihmettelemään emon uutta turvapaikkaa.