Huippumalli opastaa – näin saat hehkuvan ihon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osalla ihmisistä on luonnostaan niin kaunis ja kuulas iho, että se näyttää aivan siltä kuin se hehkuisi ja heijastaisi auringon valoa luonnostaan. Suurin osa naisista ei kuitenkaan ole näin onnekkaita vaan tarvitsee hieman apua kosmetiikasta.

Nyt amerikkalainen mallikaunotar Jasmine Tookes opastaa Voguen julkaisemalla videolla miten hän loihtii itselleen kauniin ja hehkuvan ihon. Ensin Tookes tasoittaa ihon sävyn meikkivoiteella ja loihtii kasvoilleen imartelevat varjostukset voidemaisilla varjostusväreillä. Tämän jälkeen hän viimeistelee pohjan puuterilla.

Hehku iholle saadaan hohtavalla korostuspuuterilla, jota Tookes levittää poskipäilleen, nenäänsä ja leukaansa. Nainen levittää myös poskipunaa poskien lisäksi hieman nenän päähänkin. Hehkuva meikkityyli viimeistellään vielä metallinhohtoisella luomivärillä ja huulikiillolla.