Kylie Jenner myy meikkejään jatkossa katukojuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaduilla olevissa liikuteltavissa kojuissa ja pikkukioskeissa on totuttu näkemään erilaisia ruokia ja herkkuja. Nyt Kylie Jenner on ilmeisesti tekemässä uuden aluevaltauksen ja aloittamassa meikkiensä myymisen suoraan omista kojuista asiakkaille.

20-vuotias Kylie Jenner on onnistunut muuttamaan realitytähteyden avulla saadun julkisuutensa todella kannattavaksi bisnekseksi. Jennerin Kylie Cosmetics -yritys on ollut todellinen menestystarina ja kaikki naisen lanseeraamat tuotteet on aina nopeasti myyty loppuun.

Nyt nainen on rekisteröinyt myös tavaramerkit Kylie Truck ja Kylie Jenner Truck, minkä perusteella uskotaan, että nainen alkaa myymään tuotteitaan omista liikuteltavista kojuista suoraan asiakkaille. Naisen yritys jatkaa kasvamistaan ja laajenemistaan koko ajan. Tällä hetkellä yrityksen arvo on Daily Mail -sivuston mukaan jo 420.000.000 dollaria.