Myös miehet voivat kestopigmentoida kulmakarvat – yllättävän luonnollinen lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kulmakarvojen värjäämisen lisäksi osa naisista on halunnut tatuoida kulmakarvansa ihoon. Yhä suositummaksi tavaksi on myös noussut microblading-tekniikka, jossa väriä ei upoteta niin syvälle ihoon kuin tatuoimisessa.

Onnistuessaan microblading-tekniikalla saadaan todella upea, huolelliselta ja luonnolliselta näyttävä lopputulos. Tekniikka on ollut naisten suosiossa jo melko pitkään, mutta myös miehet voivat halutessaan tehdä saman toimenpiteen ja saada hieman täytettä tai symmetrisyyttä kulmakarvoihinsa.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten eräs mies hankkii itselleen microblading-kulmakarvat. Hän halusi saada lisää symmetriaa ja pituutta kulmakarvoihinsa, minkä vuoksi hän päätti kulmakarvojen meikkaamisen sijaan kokeilla tätä hieman pysyvämpää toimenpidettä.