Nainen meni kihloihin kattokruunun kanssa – sängyssäkin yhdessä!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Leedsistä kotoisin oleva Amanda Liberty on muodostanut parisuhteita esineiden kanssa. Nainen rakastaa tällä hetkellä erityisesti Lumiere-nimistä kattokruunua, jonka kanssa hän on mennyt kihloihin. Yönsä hän viettää toisen kattokruunun kainalossa.

33-vuotias Amanda Liberty on rakastanut esineitä koko elämänsä ajan. Hänen mielestään olisi tylsää, jos kaikki ihmiset eläisivät perinteisesti. Kun hän osti saksalaisen 70 senttimetriä leveä kattokruunun, tajusi hän rakastuneensa ensimmäistä kertaa elämässään ensisilmäyksellä. Lumiere-niminen lamppu on nykyisin hänen kihlattunsa ja nainen on ripustanut kristallikruunulle oman sormuksen.

Amanda rakastaa kattokruunuja sekä näyttäviä valaisimia niiden upean ulkomuodon ja valoa tuovien ominaisuuksien takia. Jewel-niminen kattokruunu on naisen kanssa sängyssä lähes joka yö. Jewel ei ole katossa kiinni, joten sitä on helpompi kuljettaa kodissa. Amanda Liberty kertoo, että tuntee öisin kattokruunun halaavan häntä takaisin, kun hän puristaa lamppua kehoaan vasten.