Perheenäiti järkyttyi virtuaalitodellisuudessa – video leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa lapset ovat kuvanneet pahaa aavistamattomia vanhempiaan tai isovanhempiaan, jotka ovat päässeet ensimmäistä kertaa kokeilemaan virtuaalitodellisuuslaseja. Nyt eräs perheenäiti sai päähänsä virtuaalitodellisuuslasit, jotka aiheuttivat naiselle heti sydämen tykytyksiä.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa virtuaalitodellisuuslasit vievät naisen heti jonkin jännittävän tilanteen keskelle. Nainen pelästyy näkemäänsä niin paljon, että hän hakee turvaa koirastaan ja nappaa lemmikin nopeasti syliinsä.

Vieressä tilannetta seuraavat lapset ovat olleet tikahtua naurusta, kun äiti on napannut koiran syliinsä väärin päin. Nainen puristaa koiran takapuolta hänen kasvojensa lähelle luullessaan, että siinä on koiran pää. Koira katsoo hölmistyneenä lapsia ja näyttää itsekin ihmettelevän sitä, että nainen puristaa sen takapuolta.