Uutuuslaite lupasi täydelliset kiharat – naiset testasivat mikä on totuus

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneustuotteet antavat mainoksissaan kuluttajille kaikenlaisia lupauksia, joita ne eivät välttämättä pysty lunastamaan. Silti moni haluaa uskoa mainoksiin ja ostaa uutuustuotteet siinä toivossa, että tulee itse näyttämään mainoksen kansikuvamallilta.

Nyt videolla nähdään miten kolme naista testaavat uudenlaista kiharrinta. The CHI AIR Spin N Curl -niminen kiharrin lupaa loihtia hetkessä hiussuortuviin täydelliset kiharat, jotka ovat joka kerralla samanlaiset. Kiharrin imaisee hiussuortuvat pyörivän raudan avulla laitteen sisälle, minkä ansiosta naisten ei itse tarvitse käännellä kiharrinta.

Kihartimessa on ajastin, johon käyttäjä pystyy itse asettamaan ajan sen mukaan miten tiukat kiharat hän hiuksiinsa haluaa. Kun kihara on valmis, laite piippaa muutaman kerran merkiksi siitä, että kihartimen saa irrottaa suortuvasta. Laitetta oli hieman haastavaa käyttää takana oleviin hiuksiin, mutta muuten se toimi naisten mielestä juuri niin kuin lupasikin.