Lady Gaga pikkujouluissa – pukeutui pikkutuhmaan tonttuasuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja toisinaan melko erikoisestakin tyylistään. Nainen haluaa pukeutumisellaan, hiuksillaan ja meikillään aina ilmaista itseään ja omaa taiteellisuuttaan. Tällä kerralla nainen ilahdutti jouluisella tonttuasullaan.

31-vuotias tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia hänen järjestämistä pikkujoulujuhlistaan. Lady Gagan lisäksi myös hänen vieraansa olivat pukeutuneet naisen Haus Of Gaga -nimisiä juhlia varten näyttäviin joulupukin apurin asuihin.

Lady Gaga oli pukeutunut todella seksikkääksi tontuksi. Hän oli valinnut ylleen näyttävän vihreän bodyn, jonka korsettimallisessa yläosassa oli kiristysnyörit. Lady Gagalla oli myös pitkät valkoiset hiukset ja pienet korvaproteesit, joiden avulla naisen korvista oli saatu sadunomaiset ja tontuille tyypilliset.

#happyholidays Baby It’s Cold Outside 🎅☃️❄️❄️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Happy e*fin holidays!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

#hausofgaga holiday party. I’m Santa’s naughty elf. Mistress Claus. 😂 #holiday

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on