Mallikaunotar upeassa iltapuvussa – hehkui valkoisessa mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley nähtiin New Yorkissa kun kaunotar oli matkalla L’Oreal Paris -kosmetiikkajätin järjestämään tapahtumaan. Huntington-Whiteley oli valinnut ylleen hohtavan valkoisen ja kauniin mekon. Valkoinen tyyli toi esiin upeasti naisen huulet, jotka hohtivat tummanpunaisina.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut mallikaunotar sai 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News