Näin rikot lasin äänelläsi – vaatii hieman harjoittelua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Boyd pitää YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee oppimiaan taitoja. Jokaisessa videossa mies on ottanut tavoitteekseen oppia jonkin uuden taidon. Mies harjoittelee kyseistä taitoa tai tavoitetta varten päivittäin nähdäkseen miten paljon aikaa ja harjoittelua täysin uusi taito vaatii.

Tällä kerralla Boyd otti tavoitteekseen opetella rikkomaan viinilasin pelkän äänen avulla. Mies opetteli käyttämään ääntään niin, että se aiheuttaa mahdollisimman voimakkaita värähtelyitä. Kun harjoittelu ei ollut tuottaa tulosta, mies sai selville, että hän on käyttänyt vääränlaisia viinilaseja harjoitteluun.

Viinilasien tulee olla kristallia, että lasi särkyy äänen avulla. Mies jatkoi harjoittelua ja sai viimein lasista irtoamaan pienen palasen kahden viikon harjoittelun jälkeen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt miehelle, vaan hän hänen tuli onnistua tempussa vielä toistamiseen. Hän onnistui tempussa heti uudelleen, jolloin tempun taitaminen vei mieheltä aikaa 14 päivää, joiden aikana hän harjoitteli yhteensä neljän tunnin ja 29 minuutin ajan.