Post Malone ja Lil Pump ensi kesänä Blockfestin tähdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 17. – 18. elokuuta 2018 järjestettävä Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest on kiinnittänyt yhdysvaltalaistähdet Post Malonen ja Lil Pumpin osaksi ensi kesän ohjelmistoaan.

Post Malone on noussut tänä syksynä maailman kuunnelluimpien artistien joukkoon hittisinglellään Rockstar. Kappale ponnahti pian julkaisunsa jälkeen myös Suomen virallisella listan ja Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen kärkeen.

Post Malonen hitteihin lukeutuvat myös viisinkertaista platinaa saavuttanut Congratulations ja nelinkertaista platinaa myynyt White Iverson. Blockfest toi Post Malonen uutena tulokkaana ensimmäistä kertaa Suomeen kesällä 2016.

Miamista ponnistava Lil Pump lukeutuu tämän vuoden merkittävimpiin rap-tulokkaisiin. Musiikkipalvelu SoundCloudin kautta valtaisia kuuntelumääriä saavuttanut artisti solmi levytyssopimuksen jo 16-vuotiaana, julkaisi kaupallisen debyyttimixtapensa 17-vuotiaana ja täysi-ikäistyy itse asiassa vasta Blockfest 2018 -viikonloppuna. Blockfestin keikka on Lil Pumpin ensimmäinen Suomessa.

Kansainvälisten huippunimien ohella Blockfestin artistikattaukseen on kiinnitetty Cledos, Reino Nordin, Gasellit ja Gettomasa.