Plus-kokoinen malli bikineissä – vartalossa on mitä esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotiaan Iskra Lawrencen malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suurikokoinen. Sittemmin englantilaisesta Lawrencesta on kuitenkin tullut menestynyt plus-mallikaunotar, joka on näyttänyt esimerkkiä miljoonille naisille.

Nyt Iskra Lawrence kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Miamissa, jossa hän pulahti auringon palvonnan välissä myös meren aaltoihin viilentymään.

Lawrencella on hyvä ja terve vaikutus nuoriin naisiin, joiden esikuvana hän toimii mielellään. Iskra on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti kuvia, joiden avulla haluaa näyttää ihmisille, että vatsamakkarat ovat kauniita. Lawrencen mukaan vatsamakkarat eivät määrittele onko nainen kaunis vai ei.

Splash
Splash
Splash
Splash