Koulukiusattu sydäntäsärkevällä videolla – uskomaton seuraus paljastui pian

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaaminen on asia, jota ei voi perustella tai selittää mitenkään. Suomessa kiusaaminen on ollut viime vuosina selvässä laskussa, mutta silti sitä ilmenee yhä aivan liikaa. Nyt maailmalla on noussut valtava kohu koulukiusatun Keaton Jonesin tapauksesta.

Tennesseen Knoxvillessä asuvaa Keatonia kiusataan muun muassa hänen ulkonäkönsä vuoksi, ja kiusaajat muun muassa kaatoivat maitoa hänen päälleen. Keaton kertoi kiusaamisesta äidilleen, joka kuvasi siitä videon ja julkaisi sen verkossa. Poikansa kiusaamiseen lopen kyllästynyt äiti ei takuulla osannut odottaa mitä videon julkaisemisesta seuraisi.

Video nimittäin päätyi pian Twitter-päivityksiin, josta lukemattomat viihdemaailman supertähdet löysivät sen. Pian pojan video oli katsottu jo miljoonia kertoja, ja poika sai kannustavia viestejä muun muassa Katy Perryltä, Justin Bieberiltä, Demi Lovatolta, Mark Ruffalolta, Millie Bobby Brownilta, Chris Evansilta ja Snoop Doggylta.

Keatonin video on katsottu tähän mennessä eri paikoissa yli neljä miljoonaa kertaa. Lisäksi newjerseyläinen Joseph Lam perusti GoFundMe-keräyksen Keatonin opiskelujen rahoittamiseksi. Rahaa on kerätty jo yli 50.000 dollaria.