Nerokasta! Polkupyörän sateenvarjo suojaa kastumiselta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sateella pyöräillessä kastumista on todella vaikeaa välttää. Moni on voinut testata sadeviitan tai jopa sateenvarjon kanssa pyöräilemistä, mutta kummankin vaihtoehdon kohdalla kastuminen on melko varmaa. Nyt pyöräilijöille on kehitelty kuitenkin täysin oma sateensuoja.

ExergiaDOTde-kanava esittelee YouTube-videllaan uutta Under Cover -nimistä sateenvarjoa, joka kiinnittyy pyörän etuosaan. Suoja avautuu samalla tavalla kuin sateenvarjo ja suojaa pyöräilijän tehokkaasti edestä päin tulevalta sateelta.

Sateenvarjon yläosassa on myös hupullinen aukko, josta pyöräilijä sujauttaa päänsä läpi. Sateenvarjo toimii varmasti todella kätevästi pienellä sateella, mutta rajummalla myrskyllä pyöräilijä saattaisi olla pulassa ison varjon kanssa tuulen napatessa siihen kiinni.