Nick Noltelle tähti Walk of Famelle – näyttää joulupukin kaksosveljeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 1992 valittu malli ja näyttelijä Nick Nolte on kasvattanut muhkean ja valkoisen parran. Mies näytti äskettäin aivan joulupukilta viettäessään kunnia-arvoista seremoniaa Hollywoodin Walk of Famella.

Nick Nolte sai omaa nimeään kantavan tähden legendaariselle Hollywoodin Walk of Famelle. Mies osallistui palkintojuhlaan perheensä kanssa, mutta harva oli tunnistaa tähteä 90-luvun seksi-ikoniksi. 76-vuotiaan miehen muhkea parta saa hänet näyttämään enemmän Korvatunturin asukkaalta kuin viihdemaailman tähdeltä.

Nolte on esiintynyt yli 40 elokuvassa uransa aikana. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa 48 tuntia, toiset 48 tuntia, Beverly Hillsin pummi, Vuorovetten prinssi ja Veteen piirretty viiva. Näyttelijällä on kaksi lasta, Brawley ja Sophie Lane. Walk of Famella on yhteensä 2.500 tähteä.

Splash
Splash
Splash