The Weeknd ja Bella Hadid taas yhdessä – romanssi kukoistaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri The Weeknd jätti laulaja Selena Gomezin aikataulukiireisiin vedoten. Pian mies sai kuitenkin tietää, että ruskeasilmäinen kaunotar on hakeutunut takaisin teinirakkaus Justin Bieberin kainaloon.

The Weeknd teki saman, ja on nykyään yhdessä ex-tyttöystävänsä malli Bella Hadidin kanssa. Hollywoodin nuorten aikuisten rakkauselämä on kuin pieni pyörivä piiri, jossa kaikki tapailevat toisiaan. On-off -suhteita on nähty ennenkin, mutta nyt The Weekndin kerrotaan rakastuneen uudestaan ex-tyttöystäväänsä Bella Hadidiin.

UsWeeklyn mukaan kaksikko soittelee videopuheluita ahkerasti. Heidänkin vuonna 2015 alkanut liitto loppui vuosi sitten aikataulullisista syistä, mutta rakkaus ei sammunut koskaan.

The Weeknd seurusteli kymmenen kuukautta Selena Gomezin kanssa. Vanha suola alkoi janottaa, kun mies näki ex-tyttöystävänsä Victoria’s Secretin muotinäytöksessä. Hän lähetti naiselle komean kukkakimpun onnitteluviestinä.