Yritys herättää henkiin loppumassa olevat suosikkimeikit

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista tietää miten turhauttavalta se tuntuu, kun kosmetiikka-alan yritys päättää lopettaa kokonaan jonkin sellaisen tuotteen, josta on jo ehtinyt tulemaan oma luottotuote. Nyt eräs kosmetiikkayritys on kuitenkin ottanut tehtäväkseen auttaa ihmisiä, joiden suosikkituote on loppumassa kauppojen hyllyiltä.

Giella-niminen yritys sijaitsee New Yorkissa. Se myi naisille valmista kosmetiikkaa, mutta sen lisäksi asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse tuotteen valmistukseen. Giella valmistaa paikan päällä asiakkaalle hänen toiveidensa mukaan esimerkiksi huulipunan, poskipunan, meikkivoiteen, kynsilakan tai huulikiillon.

Videolla nähdään miten eräs nainen päätti hyödyntää kustomoitua palvelua ja herättää henkiin hänen lopussa olevat tuotteensa, joita ei enää valmisteta. Yrityksen avulla nainen sai itselleen uudet pakkaukset suosikkimeikkejään, jotka olivat jo poistuneet yritysten tuotannosta.