Britanniassa satoi valtavasti lunta – aikuinen mies upposi hankeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomeen saapui juuri etelän ja lounaan suunnalta voimakas lumisadealue, joka muutti myös merkittävän osan Keski-Eurooppaa kauniin lumiseksi ja sotki samalla liikennettä niin maanteillä, rautateillä kuin lentokentilläkin. Nyt videolla nähdään hauska esimerkki siitä miten paljon lunta satoi Britanniassa.

Unilad-sivusto on jakanut Facebookissa hyvittavan videon, jossa nähdään miten paljon lunta Britanniassa on satanut viime päivien aikana. Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi kuvia kauniin lumisesta St. Peterin kirkon ympäristöstä, jossa oli hetki sitten vielä enemmän lunta kuin Etelä-Suomessa.

Hauskalla videolla nähdään tilanne, jossa mies hyppää lumihankeen. Videota kuvaava nainen ei pysty olemaan nauramatta miehelle, joka hypähtää hankeen ja uppoaa heti kokonaan lumen peittoon. Vain miehen pää jää hangen pinnan yläpuolelle, mikä taisi yllättää kuvaajankin täysin.

Guy Jumps Into Really Deep Snow

'We had a little bit of snow here last night…' 😂😂❄️

Publié par UNILAD sur mardi 12 décembre 2017