Hulvattomasta ruokakriitikosta somehitti – arvostelee kokkivideoita

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan YouTube nostaa pinnalle hauskoja henkilöitä, jotka ovat onnistuneet tekemään omaperäistä ja huvittavaa sisältöä verkkoon. Nyt pinnalle on nousemassa Kalen Allen -niminen mies, joka arvostelee omalla kanavallaan ruoanlaittovideoita.

Kalen Allen pitää omalla YouTube-kanavallaan Kalen Reacts -nimistä videosarjaa, jossa hän katselee ja kommentoi erilaisia kokkivideoita. Miehellä on todella hauska tyyli kommentoida videoita, joiden lopputuotoksena saatu annos on jokseenkin epäilyttävä.

Ellen DeGeneres löysi Kalen Allenin YouTubesta ja päätti jakaa hauskan ruokavideokriitikon omien katsojiensakin kanssa. Samalla DeGeneres pyysi myös Kalen Allenia ottamaan häneen yhteyttä, koska juontaja haluaisi hulvattoman miehen hänen ohjelmaansakin vierailemaan.