Katutaiteilija vailla vertaa: Yhdisti AT-AT:n, säkkipillin, pyrotekniikan ja yksipyöräisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet Unipiper-esiintyjänimellä taiteilevan katusoittajan performansseista ennenkin, mutta nyt mies nostaa ohjelmanumeronsa uusiin sfääreihin. Hän esittää Star Wars -elokuvasaagan tunnusmusiikin samalla, kun kaitsee AT-AT -ajoneuvoa, ajaa yksipyöräisellä ja soittaa tulta syöksevää säkkipilliä.

Katuesiintyjät hallitsevat yleensä erikoistaitoja, joiden avulla he voivat viihdyttää ihmisiä ympäri maailmaa. Unipiper nähdään oikeastaan aina onkinlaiseen esiintymisasuun pukeutuneena ja tällä kertaa hän muistuttaa astronauttia. Mies saa Tähtien sota -elokuvasta tutun ajoneuvon kaatumaan maahan kierrettyään sen ympäri muutamia kertoja.

Yksipyöräiset on keksitty polkupyörien kanssa samoihin aikoihin. Sen ajaminen vaatii enemmän ajotaitoja kuin normaalilla polkupyörällä ajaminen. Yksipyöräisiä on olemassa montaa erilaista mallia, aina freestyle-pyöristä maastoon soveltuviin yksipyöräisiin. Yksipyöräisiä on totuttu näkemään lähinnä sirkuksissa.